Hefe Plus 7,5 kg (Nature's Best)

Kód: 1310574
667 Kč / ks 595,54 Kč bez DPH 88,93 Kč / 1 kg
Skladem do 14 dnů

Pivovarské kvasnice

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyvážená střevní flóra je základem zdravé výživy. Při přirozeném krmení s dostatečně dobrým základním krmivem, jako je seno nebo siláž, je tato rovnováha obvykle dána. U koní ve stáří, ve stresových situacích nebo po nemocech nebo chybách v krmení je to obtížnější. NATURE'S BEST Yeast Plus poskytuje důležité prvky krmení, které podporují regeneraci vyvážené střevní flóry a navrací trávení zpět do rovnováhy.

Pivovarské kvasnice jsou bohaté na vitamíny skupiny B, které často nelze dostatečně syntetizovat, pokud dojde k narušení metabolismu. Kromě toho mají vysoce kvalitní aminokyselinový vzorec, což je dobré v případě nedostatečného trávení živin v těle a následného vyhubnutí. Jablečné výlisky mají také pozitivní vlastnosti pro flóru tlustého střeva a podporují množení (požadovaných) mikroorganismů, které používají surovou vlákninu. Složky buněčné stěny kvasinek, takzvané mananové oligosacharidy, zabraňují šíření patogenů ve střevě a podporují tak vlastní obranyschopnost

Výhody pro vašeho koně


Na rozdíl od čistých pivovarských kvasnic je NATURE'S BEST Yeast Plus obzvláště chutný a díky jemné granulaci se velmi snadno krmí. Kromě pivovarských kvasnic kombinuje NATURE'S BEST Yeast Plus další komponenty, které hrají klíčovou roli při podpoře flóry tlustého střeva. Ideální způsob prevence poruch trávení a kompenzace nedostatků způsobených krmením nebo poruchami střevní flóry.

Složení:

  • hrubý protein 22,5%
  • hrubý tuk 4%
  • hrubá vláknina 11%
  • hrubý popel 5,5/
  • vápník 0,35%
  • fosfor 0,5%

Kvasnice, ječmen, dužina melasy, ovocné výlisky, lněná moučka, řepná melasa

Poníci, malí koně a hříbata 50-100 g
Velcí koně 250 g
Staří koně 350-500 g
Sportovní koně 250-500 g
Vysoce březí / kojící klisny Až 500 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Nature's Best
Hmotnost: 8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: